Wij willen spelen

Na de 2 succesvolle voorstellingen in Westlandtheater de Naald willen we ons theaterconcert Spinsels heel graag een heel veel spelen. In theaters, maar ook op alle andere mogelijke plekken, als het maar sfeervol is en het publiek goed luistert. Dit kan een dakterras, woonkamer, winkel, café, festival, alles zijn wat maar leuk is. Heb je ideeen of juist ergens muziek voor nodig? Laat het ons weten. Laat hier een berichtje achter of mail naar info@dwaalkat.nl Wij staan te springen om te spelen, omdat dat nou eenmaal het leukste is om te doen!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
VOLG ONS:
  • Grey Instagram Icon
  • w-facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter App Icon
CONTACT:​

 

​Mail: info@dwaalkat.nl

tel: 06-41226570

© 2023 by The Funky Folks.. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now