Afscheidsconcert Maartje 30 april

Hallo allemaal,

Het optreden op 30 april in de Cultuurboerderij zal ook het afscheidsconcert zijn van Maartje. Na 5 jaar, 6 maanden en 12 dagen stopt ze ermee. Dat vinden we (ik spreek voor het gemak even namens de hele band) allemaal super jammer, maar we kijken vooral terug naar een superleuke tijd die we niet hadden willen missen. We willen Maartje dan ook heeeeel erg bedanken voor al die gave optredens, gezellige repetities, make-up sessies, thermoskannen vol koffie, studio-dagen etc. etc. Je maakt heel wat mee als je zo lang samen speelt, van optredens met bijna geen publiek, tot uitverkochte zalen, van huilbuien tot de slappe lach. Je komt op de meest vreemde plekken en Maartje stond altijd trouw aan mijn zij. Van Dwingeloo tot Naaldwijk en van Groningen tot Breda.

Dankjewel lieve Maartje!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
VOLG ONS:
  • Grey Instagram Icon
  • w-facebook
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Twitter App Icon
CONTACT:​

 

​Mail: info@dwaalkat.nl

tel: 06-41226570

© 2023 by The Funky Folks.. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now